werwefewfaewfewfwefweweaf
Forum Counter-Strike
Forum Counter-Strike | Forum CS

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kasz1
Autor Wiadomość
kasza
Początkujący

Wysłany: 2008-08-25, 15:22   Kasz1

Mam takie pytanie. Za co dostalem bana na serverze? Nick admina chyba zaczynal sie na S.
Czas zdazenia 15:20..

Chcialem sie jeszcze zapytac "Szakala" dlaczego dal vote map na dd2, skoro mialem wybierac mape.

Pozdrawiam....

forum-CS.pl
Reklama
CS logo

Wysłany: Dawno temu   

Szakal
Stary wyjadacz

Wysłany: 2008-08-25, 15:35   

Poniewaz wiekszosc graczy mowiło ze masz jakiegoś haxa, no i ja admin jak zgine to mam esp i widze jak kto gra i niestrty twoj celownik latal po scianach i sie nie wypieraj ze nic nie miales!!

lama
Stały bywalec

Wysłany: 2008-08-25, 15:42   

Ja jakoś widziałem kasze jak nie raz grał i nic ciekawego nie zauważyłem, może masz jakieś demka? Do tego o ile się nie mylę on ma steama i nie opłacało by mu się cheatować.

Szakal
Stary wyjadacz

Wysłany: 2008-08-25, 15:44   

Czemu? duzo ludzi na steami cheatuje!! a zreszta inni gracze miwi mi tez zabym go banował za cheata, no ja go sprawdziłe i wygladalo nato ze ma!!!

kasza
Początkujący

Wysłany: 2008-08-25, 15:44   

latalem po scianach? Moze latalem bo ruszam myszka, nie celuje myszka po ziemi, nie gram miesiaca w cs'a tylko 3 mzoe 4 lata.

Spora ilosc graczy bardzo slabo gra w cs'a i jak ktos go zabija mowi wh, aim itp. Nie mozesz kierowac sie tym jako admin, ze ktos powie, ze ktos ma wh, tylko trzeba zrobic tak jak robi to sex'N'... (zapomnialem nicku wybacz) pojsc na speca i popatrzec 5, 10 min. Jak bym mial cheaty to predzej by zbanowal mnie ten admin co go wyzej wymienilem, ktory nie mial do mnie zadnych zastrzezen i ktory lepiej gra ode mnie. Popytaj sie innych adminow ktorzy mnie widzieli.

Gralem na wh gdy byly moje poczatki z cs'em.

-----------------------------------------------------------

Z powazaniem Kasz1.

Szakal
Stary wyjadacz

Wysłany: 2008-08-25, 15:52   

kasza napisał/a:
nie gram miesiaca w cs'a tylko 3 mzoe 4 lata.

No wybacz, jak byś grał te 3-4 lata no ty byś był PRO ze statami 20:0 i ja widze kto ma cos a kto nie, bo gram w esl i HLC to mam pewne doswiadczenie, i masz bardzo dobry refleks ktorego nawet Neo z MYMu niema.

Loozaqq
Uzależniony od forum

Wysłany: 2008-08-25, 15:55   

Szakal napisał/a:

No wybacz, jak byś grał te 3-4 lata no ty byś był PRO ze statami 20:0 i ja widze kto ma cos a kto nie, bo gram w esl i HLC to mam pewne doswiadczenie, i masz bardzo dobry refleks ktorego nawet Neo z MYMu niema.

BOŻE !!! 3-4 lata i staty 20:0 HAHAHA ! To jest ns serwer, gdzie typy raszują, biją swoich itd..

@ Co Do kaszy, to czitów nie ma. Po prostu dobrze gra, widziałem go w akcji.
Ostatnio zmieniony przez Loozaqq 2008-08-25, 15:56, w całości zmieniany 1 raz  

kasza
Początkujący

Wysłany: 2008-08-25, 15:56   

Szakal napisał/a:

Tak powaznie gram tyle ale nie gram w zadnych ligach tylko bardzo czesto na serverach ns wiec nie mam takiego skilla jak ty sobie wyobrazasz. Skoro widzisz kto ma czity a kto nie to tym wlasnie u mnie nie zablysnales bo ja jestem czysty. Refleksu nie mam bo z awp nie zabardzo mi idzie, bo ktos wybiega to nie nadazam czasami w niego wycelowac. Czasami moze mi sie przyfarci jak innym z tym, ze ktos do mnie strzela i nie moze mnie zabic.

Edit1: Skoro grasz w ESL, HLC to dlaczego nie krolujesz w rankingu lub chociaz na serverze w tabelach na roznych mapach

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasza 2008-08-25, 15:58, w całości zmieniany 1 raz  

Loozaqq
Uzależniony od forum

Wysłany: 2008-08-25, 15:57   

Kasza podaj steam id, to cie odbanuje

kasza
Początkujący

Wysłany: 2008-08-25, 16:00   

STEAM_0:0:15806204

Dzieki "Loozaqq" i "lama" za pozytywne posty (prawidlowe) na moj temat.

Temat do zamkniecia.

Szakal
Stary wyjadacz

Wysłany: 2008-08-25, 16:08   

Haha stop! Ja nikomu nie dawałem bana na SID !!!! jedynie na IP !!!!

$peEd BoYz Magi
Świeżak

Wysłany: 2008-09-11, 20:01   

No ja nie wierze zeby Kasz mial czity jakiekolwiek.

Ja o słabych umiejętnościach zabijałem go wiele razy. A Zeby mial czity by do tego nie dopuscil :)

d3x.
Bywalec

Wysłany: 2009-01-16, 10:43   

Większość osób tak ma że jak go zabiją to ruszają ich emocje i gadaja cheat , wh aim!

Ma$t3R
Małomówny

Wysłany: 2010-02-09, 17:26   

Szakal napisał/a:
kasza napisał/a:
nie gram miesiaca w cs'a tylko 3 mzoe 4 lata.

sory ale ja mam qmpla co gra 6 lat i gramlepiej od niego a gram 6 miesiecy;)

_-------------------------------------------------------------_
pozdrawiam moze kiedys ubijemy razem kilka n0bkow

Odpowiedz do tematu